noutati

Manipulator nou de la ELFIN, EL-SG Ø30

Un produs consolidat de-a lungul anilor, topday se arată cu un nou look. O linie restilizată oferă un design proaspăt și modern unuia dintre cele mai emblematice produse din seria de operatori de comandă și control de Ø30 mm.

Manipulatorul din familia de produse 030 este acum prezentat pe Piață cu următoarele noutăți.

– BUTON NOU
Cu o formă ergonomică, invită confortabil mâna lucrătorului. Linia continuă pe burduf, creând un profil liniar și elegant. Indexul colorat din partea de sus a butonului este personalizabil cu culoarea companiei clientului.

– PROTECȚIA CONTACTELOR
Ceasurile de contact sunt accesorizate cu un capac de protecție pentru a garanta nivelul IP2x și oferind toate informațiile tehnice utile.

– NOUA STRUCTURA INTERNA A CORPULUI
Corpul interior al manipulatorului este reproiectat. Nimic nu apare la vedere, dar structura este mai robustă, permițând o rezistență mai mare și o viață mecanică mai lungă. Alte îmbunătățiri importante sunt concentrate în selecția scrupuloasă a materiilor prime pentru fiecare componentă a articolului.

Noua versiune a manipulatorului EL-SG Ø30 este deja în producție și în curând o puteți obține. Versiunea veche va fi furnizată în limita stocului disponibil.

Contactați-ne pentru informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *