Partenerii ROVISIM Group

Rovisim Group a stabilit parteneriate solide cu producatori specializati pentru furnizarea de echipamente si componente pentru automatizari industriale.

Tablouri de inox, Incinte, echipamente de racire - climatizare tablouri electrice

Carcasele electrice din inox IRINOX sunt create prin studierea nevoilor realităților cărora le sunt destinate, printr-o înclinație firească spre ascultare și dialog, pentru a obține soluții mereu flexibile.

IRINOX funcționează conform unui sistem de management al calității certificat și colaborează cu cele mai importante organisme de certificare pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe de reglementare, mai ales când vine vorba de carcasele sale electrice.

Senzori industriali de temperatură și termocuple, termorezistente

Senzorii de la TermoPrecyzja permit execuția și implementarea unor sisteme de automatizări care să simplifice controlul temperaturii în procesele industriale cu o gamă largă de modele, cum ar fi: termorezistențe, termocuple, rezistențe electrice de încălzire, înregistratoare digitale de temperatură, relee statice monofazate și trifazate, regulatoare digitale de temperatură, manometre, manovacuummetre, cabluri de prelungire și compensare, adaptoare cu ieșire în semnal unificat (4-20ma).

Senzori industriali, senzori cu ultrasunete, senzori de proximitate, senzori de zonă

Dispozitive de siguranță și ghidare

Senzorii sunt esențiali în automatizarea industrială pentru a detecta prezența obiectelor sau a pieselor, pentru a inspecta integritatea sau montarea corectă, pentru a măsura dimensiunea, distanța sau poziționarea.

Aplicațiile de producție ale senzorilor Data Sensing sunt larg răspândite în fabricile de automobile și electronice; mașini pentru produse alimentare și băuturi și farmaceutice, de procesare și ambalare; prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor, textile, ceramică, sticlă, pietre, hârtie etc.

Aplicațiile logistice sunt manipularea automată a materialelor, transportoare, depozitare și preluare, depozite automate, centre de distribuție.

Dispozitive de control de siguranță

Contactoare, relee și întrerupătoare de circuite pentru motor

Pentru New Elfin, respectarea standardelor este calitatea principală pentru toate produsele, chiar și atunci când nu sunt obligați să le respecte. Câți oameni încredințează siguranța unui buton luminat? De la montare până la curățare, New Elfin are în vedere fiecare etapă de utilizare a acestora chiar și în timpul proiectării. Aluminiu, oțel inoxidabil, cauciuc, materiale termoplastice. Calitatea produsului depinde de calitatea materialului.

Rezistențe de frânare

În ultimii 100 de ani, Rezistoarele Cressall și-au construit o reputație de neegalat pentru designul avansat și excelența în producție. De aceea, rezistențele noastre sunt folosite în întreaga lume pentru cele mai solicitante aplicații.

Cereți o ofertă

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Telefon

+40 332.110.101
+40 754.285.039
+40 751.457.098