Politica de confidețialitate

Data ultimei actualizări: 10 ianuarie 2023

În cadrul SC ROVISIM GROUP SRL protecția datelor tale este importantă pentru noi. Dorim să fim și să rămânem partenerul tău de încredere în utilizarea soluțiilor pentru compostarea la domiciliu. Ne angajăm să fim pe deplin transparenți cu privire la modul în care colectăm, folosim și protejăm datele tale personale și să implementăm mecanisme, proceduri și politici care să asigure confidențialitatea, integritatea și securitatea datelor tale pe tot parcursul ciclului de valabilitate a acestora. Prin informațiile de mai jos, îți aducem la cunoștință modul în care datele tale pot fi colectate și prelucrate de către ROVISIM GROUP SRL precum și ce drepturi ai cu privire la acestea. Pentru întrebări cu privire la această politică de confidenţialitate, pentru a îți exercita drepturile sau pentru a depune o plângere, te rugăm să ne scrii pe adresa office@rovisimgroup.ro.

DEFINIȚII

Următorii termeni vor avea următorul înțeles când sunt folosiți în prezenta Politică de Confidențialitate: brand ROVISIM GROUP – disponibil pe site-ul www.rovisimgroup.ro

”Cont Personal”: reprezintă interfața din Site-ul www.rovisimgroup.ro în care sunt stocate toate datele clientului cu caracter personal. Clientul va putea accesa această interfață prin intermediul parolei și a numelui de utilizator.

”Produse”: reprezintă articolele distribuite de ROVISIM GROUP SRL, prin intermediul unui distribuitor sau în mod direct către clientul final.

„Serviciile ROVISIM GROUP SRL”: reprezintă toate serviciile disponibile pe Site, inclusiv în secțiunea „Contul meu”.

”Site-ul www.rovisimgroup.ro” reprezintă pagina electronică ROVISIM GROUP SRL dedicată brandului ROVISIM.

”Utilizator”: reprezintă orice persoană fizică sau juridică cu capacitate de exercițiu care utilizează site-ul rovisimgroup.ro

CINE SUNTEM

ROVISIM GROUP SRL este o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu prevederile legislației din România, cu sediul în STR. LUCEAFĂRULUI, NR.124, PARTER, CAMERA 2, SAT LUNCA CETĂŢUII COM. CIUREA, Județ Iași, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J22/789/2009, cod unic de înregistrare RO25433263, telefon +40 332.110.101, email office@rovisimgroup.ro.

CE DATE PRELUCRĂM, DE UNDE LE AVEM

ROVISIM GROUP SRL prelucrează atât date furnizate direct de către client, precum și date pe care le colectăm prin intermediul dispozitivelor pe care le folosești, în situații precum:

  • atunci când accesezi Site-ul nostru;
  • atunci când ne contactezi prin intermediul unui formular de contact;
  • atunci când îți creezi un cont pe Site-ul nostru;
  • atunci când plasezi o comandă pe Site-ul nostru;
  • atunci când intri în contact cu noi pe paginile noastre existente pe diverse rețele sociale.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm și le prelucrăm sunt adaptate situației și sunt necesare pentru a putea răspunde în mod conform solicitărilor tale.

În considerarea celor de mai sus, colectăm și procesăm următoarele date cu caracter personal:

Date furnizate de tine:

  • Date de identificare și date de contact, precum nume și prenume, data nașterii, număr de telefon, adresa de domiciliu sau adresa de e-mail, atunci când ne contactezi prin intermediul formularului de contact disponibil pe Site, când postezi un mesaj pe chat, când îți creezi un Cont, când ne transmiți un email sau când ne contactezi telefonic pentru solicitarea unei oferte sau pentru adresarea de întrebări;
  • Conținut pe care îl generezi prin intermediul Site-ului nostru, precum informații de identificare (numele de utilizator, data ultimei modificări a parolei) aferente Contului pe care îl creezi, mesajele pe care ni le transmiți prin intermediul formularului de contact existent pe Site dar și atunci când postezi un mesaj sau comentariu pe Blog-ul ROVISIM, deținut de ROVISIM GROUP SRL;
  • Conținut pe care îl generezi prin intermediul paginilor noastre existente pe rețelele de socializare, precum Facebook, Linkedin sau Instagram. În situațîi precum atunci când dai “like” paginii ROVISIM GROUP SRL sau postărilor noastre, când ne transmiți mesaje sau când postezi comentarii, date precum numele de utilizator, imaginea/poza și conținutul mesajului și al postării vor face obiectul prelucrării.

Date pe care le prelucrăm automat atunci când accesezi Site-ul Este posibil să folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare pe website-urile noastre. Cookie-urile sunt fișiere mici care sunt stocate pe computerul unui utilizator; dețin o cantitate modestă de date specifice unui anumit utilizator și website-ului accesat.

Folosim două tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri care sunt strict necesare funcționării Site-ului nostru.

Folosim cookie-uri care sunt strict necesare funcționării Site-ului nostru (de exemplu, cookie-uri analitice care ne permit să evaluăm utilizarea și performanța Site-ului nostru pentru a le îmbunătăți funcționalitățile). Dacă nu dorești să accepți utilizarea cookie-urilor, poți modifica setările browserului web pentru a refuza automat stocarea cookie-urilor sau pentru a te informa de fiecare dată când un website solicită permisiunea de a stoca un cookie. Alegerea de a nu accepta cookie-uri poate cauza funcţionarea defectuoasă a website-ului ROVISIM GROUP SRL accesat.

Cookie-uri terțe pentru îmbunătățirea interactivității Site-ului nostru:

Site-ul nostru se bazează pe anumite servicii oferite de terţe părţi. Acestea includ, dar nu se limitează la:

  • Butoane de partajare:
    • Linkedin
    • Instagram
    • Facebook
  • Videoclipuri difuzate pe website:
    • API YouTube

De asemenea, poți modifica preferințele cookie-urilor în orice moment prin intermediul instrumentului nostru de gestionare a cookie-urilor pe care îl găsești AICI. Procesarea se realizează pe baza interesului nostru legitim de a colecta, monitoriza și analiza activitatea website-ului. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să fii de acord cu procesarea cookie-urilor, așa cum este prevăzut în bannerul cookie care apare atunci când accesezi website-ul. De asemenea, folosim cookie-uri de publicitate pentru a putea afișa anunțuri pe care le considerăm relevante pentru ttine, fie pe website-ul nostru, fie atunci când navighezi pe Internet în general. Aceste cookie-uri sunt utilizate în principal pentru a limita numărul de ori când vezi un anumit anunț și ne ajută să evaluăm impactul unei campanii publicitare. Neacceptarea cookie-urilor de publicitate nu afectează experiența de utilizare atunci când navighezi pe website-urile noastre. Uneori, putem colecta informații despre tine de la terți sau din surse disponibile public, cum ar fi informații despre tine puse la dispoziție pe website-ul companiei tale sau din registrele publice, cum ar fi Registrul Comercial.

COLECTAREA AUTOMATĂ DE DATE PRIN FOLOSIREA DE COOKIES

La momentul în care vizitezi Site-ul www.rovisimgroup.ro, pot fi instalate cookie-uri pe calculatorul, telefonul mobil sau tableta ta. Paginile noastre de internet sunt create pentru a satisface nevoile și așteptările utilizatorilor de internet. Cu scopul de a atinge acest obiectiv, folosim cookie-uri în special pentru a facilita accesul și navigarea pe Website-urile noastre.

CE ESTE UN COOKIE?

Un cookie este un identificator alfanumeric instalat pe hard drive-ul tău la momentul la care vizitezi un website, o aplicație de mobil sau o reclamă. Acesta stochează informații cu privire la vizita ta pe Site-ul nostru (paginile vizitate, data și durata vizitelor, etc.). Vom putea citi aceste informații la următoarea ta vizită pe Site-ul ROVISIM GROUP SRL.

DE CE FOLOSIM COOKIE?

Mai multe tipuri de cookie-uri sunt folosite pe Site-ul ROVISIM GROUP SRL, care servesc unor scopuri diverse. Unele dintre acestea sunt necesare pentru ca tu să poți utiliza Site-ul ROVISIM GROUP SRL.

  • Cookie-uri strict necesare:

Acestea sunt acele cookie-uri necesare pentru ca Site-ul nostru să poată funcționa, permițându-ți să utilizezi principalele funcțîi ale acestuia. Fără aceste cookie-uri, nu ai putea utiliza Site-ul ROVISIM GROUP SRL în parametri normali. Acestea sunt cookie-uri accesibile doar de către ROVISIM GROUP SRL care se referă exclusiv la utilizarea Site-ul ROVISIM GROUP SRL.

  • Cookie-uri analitice:

Acestea sunt cookie-uri care ne furnizează informații cu privire la utilizarea și performanțele Site-ului nostru și care ne ajută să îmbunătățim funcționarea acestora (ca, spre exemplu, cele mai vizitate pagini, etc.).

Cele mai multe dintre aceste cookie-uri sunt:

  • Cookie-uri publicitare:

Acestea sunt cookie-uri utilizate pentru prezentarea de reclame sau transmiterea de informații cu privire la Site-ul nostru sau alte website-uri care se potrivesc intereselor tale în timpul în care ești online. Acestea sunt folosite în special cu scopul de a limita numărul de dăți în care vizualizezi o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței unei campanii publicitare. Blocarea acestor cookie-uri publicitare nu afectează utilizarea Site-ului nostru. Cu toate acestea, blocarea lor nu va împiedica apariția de reclame publicitare pe Site-ul nostru sau pe internet. Blocarea cookie-urilor publicitare va avea ca unic efect difuzarea de reclame publicitare care nu iau în considerare interesele și preferințele tale. Aceste cookie-uri sunt, în principal, cookie-uri ale terților și depind de companiile de publicitate. Nu putem indica o listă exhaustiîți a acestor companii.

Blocarea sau Dezactivarea Cookie-Urilor

Cookie-urile sunt administrate de către browser-ul tău. Îți poți configura browser-ul în orice moment pentru a șterge cookie-urile de pe hard drive-ul tău, pentru a preveni salvarea de noi cookie-uri, sau pentru a primi un mesaj de avertizare mai înainte ca orice cookie să fie salvat, astfel încât să-l poți bloca. În acest fel, poți bloca salvarea în mod automat de cookie-uri prin configurarea browser-ului potrivit celor de mai jos. Îți reamintim că această configurare poate avea ca efect modificarea condițiilor de acces la serviciile și Site-ul nostrum care necesită utilizarea de cookie-uri. În cazul în care browser-ul tău este configurat să blocheze toate cookie-urile, nu vei avea un acces optim la serviciile noastre. Majoritatea browser-elor îți permit să îți administrezi cookie-urile preferate. Îți poți seta browser-ul să blocheze sau să șteargă anumite cookie-uri. În general, poți administra tehnologii similare în aceeași modalitate prin utilizarea browser-elor tale preferate. Următoarele link-uri îți indică cum să administrezi cookie-urile potrivit tipului de browser utilizat:

  1. În cazul în care utilizezi

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fr-FR/windows-vista/Block-or-allow-cookies Firefox: http://support.mozilla.org/fr/kb/activer-desactiver-cookies

Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ro

Safari: http://support.apple.com/kb/index?page=search&fac=all&q=cookies%20safari

În oricare dintre cazuri, cookie-urile stocate pe terminalul tău sau pe orice alt element utilizat pentru a te identifica în scopuri statistice nu vor fi ținute mai mult de treisprezece (13) luni. După această dată, informațiile privind frecvența de utilizare a website-urilor atașate unui nume de utilizator vor fi șterse sau transformate în date anonime. Poți schimba oricând setările cookie-urilor prin accesarea acestei secţiuni. Click AICI.

ÎN CE SCOPURI ȘI ÎN CE TEMEI PRELUCRĂM DATELE TALE

ROVISIM GROUP SRL utilizează datele tale cu respectarea principiilor ce stau la baza prelucrării datelor cu caracter personal și doar în scopuri determinate, explicite și legitime, și anume:

  1. Pentru încheierea și executarea unui contract / unei tranzacții – respectiv, atunci când ne contactezi pentru a ne solicita o ofertă sau pentru a amplasa o comandă, vom prelucra datele pe care ni le furnizezi pentru procesarea solicitării tale. Tot pentru executarea unui contract vom prelucra datele tale atunci când ne contactezi telefonic sau pe email pentru a beneficia de suportul nostru de specialitate sau de servicii post-vânzare. Datele prelucrate în legătură cu utilizarea acestora vor fi prelucrate pentru a putea dispune de produsul achiziționat. Furnizarea datelor indicate ca obligatorii în formularele de contact, respectiv în formularul de creare Cont este necesară pentru a putea răspunde solicitării tale, respectiv pentru a putea utiliza Site-ul nostrum, în cazul datelor solicitate pentru creare Cont. La momentul colectării de date și informații cu caracter personal, te vom informa dacă furnizarea acestora este opțională sau obligatorie. Orice refuz de a furniza informații marcate ca fiind obligatorii va face imposibilă satisfacerea solicitării tale.
  2. În baza acordului tău – atunci când postezi comentarii sau întrebări pe Blog sau pe una din paginile noastre de pe rețelele de socializare, conținutul mesajelor/postărilor, împreună cu datele pe care le furnizezi la momentul transmiterii acestora, și anume numele și adresa de email, vor fi prelucrate de către ROVISIM GROUP SRL în baza acordului tău.

De asemenea, vom folosi datele tale pentru crearea și înscrierea ca membru al programelor de socializare ROVISIM GROUP SRL și/sau în comunitatea utilizatorilor de produse ROVISIM, brand deținut de ROVISIM GROUP SRL.

  1. În cazul în care optezi pentru primirea de alerte, ca, spre exemplu, în cazul postărilor pe Blog, sau când îți dai acordul pentru primirea de comunicări comerciale cu privire la articolele noi publicate pe Blog sau la Produsele și Serviciile ROVISIM, brand deținut de ROVISIM GROUP SRL, vom utiliza datele pentru a îți transmite astfel de comunicări comerciale prin e-mail. Astfel de comunicări îți vor fi transmise doar dacă ți-ai exprimat acordul prealabil în acest sens.
  2. Vom folosi o serie de date dintre cele prelucrate automat în baza unui interes legitim de a ne îmbunătăți Serviciile și Produsele pe care le oferim, precum și modul de interacțiune cu utilizatorii acestora, precum și de a asigura funcționarea corespunzătoare și îmbunătățirea constantă a Site-ului nostru, împreună cu Produsele și Serviciile oferite.

CUI TRANSFERAM DATELE DVS CU CARACTER PERSONAL

  1. Prestatorilor noștri, pe bază de relație contractuală – în anumite situații vom folosi prestatori de servicii externi pentru a îndeplini anumite acțiuni în numele nostru, cum ar fi agenții de publicitate pentru administrarea paginilor deținute de ROVISIM GROUP SRL pe rețelele de socializare sau analizarea datelor colectate în mod automat de pe Site. Pentru aceasta, vom transmite prestatorilor astfel contractați acele date cu caracter personal care să le permită prestarea sarcinilor ce le revin, date pe care aceștia le vor prelucra exclusiv conform instrucțiunilor noastre.
  2. Informații disponibile publicului – când postezi un mesaj sau comentariu pe Blog sau pe una din paginile ROVISIM de pe rețelele de socializare, deținute de ROVISIM GROUP SRL, datele tale, precum nume și prenume sau nume de utilizator, conținutul mesajului tău sau imaginea sunt informații vizibile tuturor celor care accesează una din paginile în cauză. Ca parte din vizitele tale pe Site, vei putea bifa pe diverse taburi ale rețelelor de socializare care fac legătura cu Facebook, Youtube, Linkedin sau Instagram. Toate datele cu caracter personal pe care le faci disponibile și accesibile publicului prin intermediul acestor rețele de socializare vor putea fi accesate de către ROVISIM GROUP SRL. Cu toate acestea, ROVISIM GROUP SRL nu va crea și nu va utiliza baze de date anonime care să integreze datele tale cu caracter personal găsite pe rețelele de socializare. În cazul în care dorești ca ROVISIM GROUP SRL să nu mai aibă acces la informațiile disponibile pe profilul tău public de pe rețelele de socializare, va trebui să utilizezi măsurile puse la dispoziție în cadrul acestor rețele, pentru a limita accesul la datele tale cu caracter personal.
  3. Autorităților competente – în baza unei cereri întemeiate, pentru a respecta prevederile legale și solicitările formulate de autoritățile judiciare sau guvernamentale, cu scopul de a preveni frauda și alte activități ilegale, dar și în cazuri în care transmitem date cu scopul de a îndeplini formalitățile legale sau de a ne exercita dreptul la apărare.

TRANSFERUL DE DATE ÎN ȚĂRI TERȚE

Datele pe care le prelucrăm la ROVISIM GROUP SRL nu vor fi transferate și stocate pe serverele unor tări terțe.

CÂT TIMP STOCĂM DATELE TALE

Stocăm datele tale cu caracter personal utilizate în cadrul relațiilor comerciale dintre noi doar pe durata necesară pentru derularea acestei relații. Datele privind contul tău personal (nume de utilizator, parolă) vor fi stocate pentru o perioadă maximă de trei (3) ani de la data la care:

(i)                ai închis sau ai șters contul tău personal;

(ii)              (îi) datele au fost obținute de către noi, sau

(iii)             (iii) de la data ultimei noastre corespondențe, în funcție de care dintre situațiile de mai sus intervine ultima.

Datele de identificare colectate la momentul creării contului vor fi stocate pe durata necesară pentru administrarea relației dintre noi. Datele tehnice și datele privitoare la utilizarea Produselor ROVISIM GROUP SRL vor fi stocate pentru o perioadă de un an de la momentul colectării, cu excepția cazurilor în care acestea sunt transformate în date anonime. După ștergerea contului, datele colectate prin utilizarea de cookie-uri vor fi stocate o perioadă de 13 luni de la momentul la care utilizatorul de internet și-a exprimat consimțământul. Datele cu caracter personal utilizate în scopuri de marketing direct, atunci când v-ați dat acordul în acest sens, sunt stocate o perioadă de 3 ani de la data încetării raporturilor comerciale sau de la data exprimării consimțământului cu privire la utilizarea acestora în astfel de scopuri. Datele colectate prin intermediul formularului de contact, precum și datele prelucrate prin intermediul Blog-ului sau al paginilor ROVISIM de pe rețelele de socializare, deținute de ROVISIM GROUP SRL, sunt stocate o perioadă de 3 ani de la data colectării acestora, respectiv de la data la care le-ați furnizat printr-unul din respectivele mijloace.

CE DREPTURI AI

Drept de acces – ai dreptul de a cunoaște ce date prelucrăm cu privire la tine și modul în care acestea sunt prelucrate. Pentru a îți exercita acest drept de acces te rugăm să ne adresezi o solicitare pe email sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe Site.

Dreptul la rectificare – în cazul în care constați că datele pe care le avem cu privire la tine sunt incorecte sau incomplete, ai dreptul în orice moment de a ne solicita rectificarea datelor inexacte care te privesc, respectiv completarea datelor incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – ai dreptul de a ne adresa o solicitare de ștergere a datelor cu caracter personal ce te privesc și care fac obiectul prelucrării de către ROVISIM GROUP SRL.

Dreptul la restricționarea prelucrării – ne poți solicita să restrictionam prelucrarea datelor tale, în situația în care contești exactitatea datelor, consideri că prelucrarea contravine prevederilor legale, soliciți datele pe care le prelucrăm pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau când te opui prelucrării datelor tale de către ROVISIM GROUP SRL. Dreptul de a controla cookie-urile și alte tehnologii pe Site-ul nostru.

Când vizitezi prima dată Site-ul nostru, ți se cere să îți dai acordul pentru utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii. Poți gestiona oricând alegerea ta prin setările browserului. Poți configura browserul astfel încât cookie-urile să fie șterse de pe hard disk, să împiedici plasarea de noi cookie-uri sau să primești alerte, astfel încât să nu poată fi plasat niciun cookie fără consimțământul expres. De asemenea, poți configura browserul astfel încât cookie-urile să nu mai fie salvate automat. Te rugăm să reții, însă, că o modificare a setărilor cookie-urilor va afecta modul în care poți accesa serviciile și Site-ul nostru care necesită cookie-uri pentru a fi pe deplin operațional. În cazul în care browserul tău este configurat într-un mod care respinge toate tipurile de cookie-uri, nu mai poți accesa integralitatea serviciilor noastre.

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care să poată fi citit prin mijloace automate (electronic) sau de a ne solicita transmiterea acestora direct către o altă entitate indicată de tine. Menționăm, însă, că acest drept se va aplica doar în cazul prelucrărilor cu privire la care ți-ai exprimat acordul sau care au fost realizate pentru încheierea sau executarea unui contract.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal – te poți opune prelucrării datelor care te privesc, din motive legate de situația ta particulară, în orice moment vei considera de cuviință. Ai dreptul de a îți retrage la orice moment consimțământul cu privire la prelucrarea datelor care te privesc – în cazul prelucrărilor cu privire la care v-ați exprimat acordul în prealabil.

ATÂT PENTRU A ÎȚI RETRAGE CONSIMȚĂMÂNTUL CÂT ȘI PENTRU A ÎȚI EXERCITA ORICARE DINTRE DREPTURILE DE MAI SUS, ne poți transmite o solicitare scrisă, prin formularul de contact de pe Site sau prin email, la adresa office@rovisimgroup.ro.

La ROVISIM GROUP SRL nu vom folosi datele tale pentru procese decizionale automate, inclusiv crearea de profiluri. În cazul în care consideri că prelucrarea datelor tale încalcă prevederile legale, ai dreptul de a depune plângere la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și de a te adresa justiției.

Datele de contact ale Autoritățîi sunt: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Adresa: Bdul. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, CP 010336 Email: anspdcp@dataprotection.ro; plângere@dataprotection.ro Telefon: 0318.059.211 Fax: 0318.059.602 Website: www.dataprotection.ro

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

ROVISIM GROUP SRL a luat măsurile tehnice necesare pentru prevenirea și împiedicarea distrugerilor accidentale sau abuzive, a pierderilor, deteriorărilor, divulgărilor neautorizate, a modificării sau accesului la datele tale cu caracter personal. De asemenea, reprezentanții ROVISIM GROUP SRL cu acces la datele tale personale se angajează să respecte confidențialitatea acestora.

LINK-URI CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

Faptul că îți permitem accesul la alte website-uri prin intermediul link-urilor hipertext nu ne face responsabili pentru practicile utilizate de aceste site-uri cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

ROVISIM GROUP SRL își rezervă dreptul de a amenda, modifica și/sau înlocui o parte sau întreg conținutul acestui Site și informațiile și materialele disponibile în acesta, inclusiv această Politică de Confidențialitate. În cazul în care vor interveni modificări sau completări cu privire la modul în care prelucrăm datele tale cu caracter personal și, implicit, cu privire la prezenta Politică de confidențialitate, vom publica modificările pe Site și te vom informa prin e-mail. Dreptul de opoziție și dreptul de a îți retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor ce te privesc vor continua să existe pe întreagă durata a prelucrării datelor tale de către ROVISIM GROUP SRL și le vei putea exercita oricând veii considera necesare.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri

IRINOX Product Catalog 2023

(18 Mb)

DATA SENSING Product Catalog 2023

(4 Mb)

NEW ELFIN General Catalog 2023

(3.2 Mb)

CRESSALL General Catalog 2023

(2 Mb)

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Start typing to see posts you are looking for.