noutati

Carcase ergonomice cu butoane

New Elfin își extinde gama de butoane termoplastice cu noua serie 080E

Inovator și revoluționar
Seria Ergo revoluționează conceptul de cutie de butoane datorită unui studiu avansat de ergonomie, care maximizează capacitatea de utilizare.

Forma
Forma inovatoare și sinuoasă permite o prindere ușoară și sigură, făcând operarea controlului confortabilă și fără stres excesiv asupra încheieturii și mâinii.

Comoditatea utilizării
Recomandat pentru operatii repetate.
Nivelul ridicat de confort atins în timpul utilizării, în special în operațiunile repetate frecvent, reduce posibilitatea apariției patologiilor mâinii, făcând caducă obișnuita cutie cu bază dreptunghiulară.

Brevet de model de utilitate
O nouă formă pentru un echipament industrial utilizat în mod obișnuit, care conferă produsului o eficacitate deosebită, comoditate de aplicare și utilizare. Modelele de utilitate sunt protejate de o formă specifică de brevet.

Caracteristici
Pentru realizarea s-au folosit materiale plastice avansate, care garantează performanțe mecanice, termice și electrice excelente, permițând stației cu buton să fie potrivită în cele mai solicitante medii.

Seria ERGO este disponibilă în 4 formate diferite, capabile să găzduiască până la 8 comenzi și/sau operatori de semnalizare.

Capacul este prevazut cu un low relief special, dedicat pentru a gazdui o gama larga de etichete adezive, personalizabile.

Cu două nuanțe marcate de gri, seies ERGO adoptă o colorare armonizată între capac și cutie.

Este disponibila si o varianta cu capac galben pentru eventuala realizare a unei situatii de urgenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *