Soluțiile ROVISIM GROUP

Suntem partenerul dvs. pentru implementarea în procesul de producție și nu numai, a unor soluții noi, performante și fiabile. Cu ajutorul experienței noastre în domeniul automatizărilor industriale, vă sprijinim activ pentru creșterea productivității, a competitivității și diminuarea costurilor și a consumurilor.

Asiguram servicii de consultanta, proiectare, executie, programare, instalare si service, la cele mai inalte standarde, fiind acreditati ISO 9001.

De-a lungul timpului, ne-am diversificat activitatea, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi cat mai competitive, clientilor nostri din tara si strainatate, din diferite ramuri industriale si nu numai.

Adaptandu-ne mereu dorintelor clientilor nostri am reusit sa satisfacem cerintele cat mai multor beneficiari.
Printre referinte se numara cele mai importante societati si regii nationale si multinationale din domenii ca imbuteliere, ambalare, panificatie, industrie alimentara, agricultura, farmaceutica, textila, mase plastice si cauciuc, celuloza si hartie, sticla si ceramica, petrochimie, siderurgie, energetica, constructii de masini, transporturi, materiale de constructie, electronica si electrotehnica, industria extractiva, publicitate, medicina etc. dintre care am putea aminti: HS Timber Group – Holzindustrie Schweighofer, Liberty Steel, Agricola International, Avitop SA, Carpathian Spring SA, UMEB SA, EGGER si multe altele.